Personeel Actueel Algemeen Oefenroosters Documenten Inloggen

Vacatures

Brandweer Neder-Betuwe is op zoek naar: vrijwillige brandwachten m/v  

De Brandweer, meer dan alleen sirenes en rode auto’s
Als je spreekt over ‘de brandweer’ dan associëren de meeste mensen dat direct met rode auto’s en blussende mannen en vrouwen. En voor een deel klopt dat beeld. Primaire taak van de brandweer is ten slotte het blussen van branden. Maar de brandweer doet veel meer…
Regelmatig wordt een brandweerman -vrouw ingezet bij verkeersongevallen, ongevallen met gevaarlijke stoffen, stormschade, waterongevallen en dieren in nood. Ook de politie of ambulancedienst kan een beroep doen op de brandweer ter assistentie..... lees verder.


Aanmeldingen van vrijwilligers zijn altijd welkom, mits de bereidheid voor het verrichten van bereikbaarheidsdiensten aanwezig is, men in de omgeving van de uitruklocaties woont, bereid is de nodige opleidingen te volgen en bereid is om elke maandagavond (Kesteren, Ochten en Opheusden) en donderdagavond (Dodewaard) te oefenen.

Voor aanvullende informatie zie het wervingsformulier of neem contact op met Gerrit van Dolderen, telefoon 0344-675750 of e-mail gvdolderen@brandweernbt.nl.

Opvragen documenten

Via het personeelsgedeelte kunnen diverse documenten worden opgevraagd. Ga hiervoor naar de keuzes in bovenstaand menu. Dit gedeelte is alleen beschikbaar voor personeel van de brandweer Neder-Betuwe (eerst inloggen).

Indien je nog geen gebruikersnaam en wachtwoord hebt, kun je er een aanvragen (alleen voor personeel van de brandweer Neder-Betuwe).

Klik hier om een gebruikersnaam en wachtwoord aan te vragen.
Vermeld in de e-mail je naam en geboortedatum! Er worden alleen inloggegevens verstrekt aan vrijwilligers van de brandweer Neder-Betuwe.