Personeel Actueel Algemeen Oefenroosters Documenten Inloggen

Actueel

Klik op de foto voor een diashow

Klik op de foto voor een diashow

Klik op de foto voor een diashow

7 juli 2007 - Fietstocht langs alle posten
Zaterdag 7 juli stond in het teken van teambuilding van de vier groepen. Binding en onderling contact was hierbij van groot belang. Ook de partners waren deze dag van de partij. Als blijk van waardering voor al het werk dat door de vrijwilligers wordt verzet en voor de steun die de partners geven, werd een fietstocht georganiseerd. Op ieder post moest een opdracht worden uitgevoerd. In Dodewaard moest in donker geluiden worden geraden. In Kesteren moest met behulp van balken en touwen iets worden gebouwd waarmee een stuk gelopen kon worden. Ochten stond garant voor waterpret. Hier moest via afvoerbuizen water worden verplaatst. Ook in Opheusden werd een nat pak gehaald. Een tuinslang moest door de kleren heen geleid worden. Laten er nu kleine gaatjes in de slang zitten......
Van Ochten naar Dodewaard hoefde het hele stuk niet met de fiets afgelegd te worden. Er stond een tractor met kar gereed, waar iedereen in kon meerijden. Onderweg moesten een aantal knopen worden gelegd.
In Ochten kon men met de fiets niet de brug bij de Linge over. Een schipper was zo vriendelijk om een bootje af te staan. Ook dit zorgde voor de nodige waterpret. 's Avonds werd een eindspel gespeeld. Met een "koker" voor de ogen moest water worden afgelegd en moest een emmer door een klein gat vol met water gespoten worden. De groep Kesteren behaalde de eerste prijs.

Klik hier voor een korte diapresentatie.

Klik hier voor een uitgebreide diapresentatie (alleen voor personeel, eerst inloggen op de site). 
Inloggen
Klik op de foto voor een diashow

Klik op de foto voor een diashow

Klik op de foto voor een diashow