AlgemeenWelkom Contact Verzorgingsgebied Statistiek Preventie

Binnen zes minuten voor de deur !       ONZE MISSIE      ACTUEEL           Kesteren zoekt collega's! 

„Vierentwintig uur per dag en driehonderdvijfenzestig dagen per jaar beschikbaarheid, meer bieden wij de burger niet.” 

Voertuig officier van dienst (OVD)

U hebt er voor gekozen onze website te bezoeken. Ik heet u welkom.
Zoals vele brandweren in Nederland heeft ook Neder-Betuwe een eigen site, ontwikkeld en bijgehouden door vrijwilliger(s) zelf. Een belangrijke en tegelijkertijd opmerkelijke prestatie.
Net zoals al het andere werk dat door de brandweermensen wordt verzet. We hopen dat u door het bezoek aan onze site ook daar een klein beetje van mee krijgt.
Maar wellicht ziet u en beseft u ook dat we het hier hebben over een organisatie waar u normaal gesproken niet zoveel van merkt. Slechts als het nodig is, staan ze er. En vooral dat nodig zijn, is een ruim begrip, want je kunt het zo gek niet bedenken of de brandweer wordt er bij geroepen. Tegelijkertijd roept dat de vraag op: "Hoe komt dat?"
Ik weet de antwoorden, ze komen gegarandeerd en ze lossen het op. Kortom een organisatie bestaande uit mensen van en uit de eigen omgeving, die klaar staan om altijd, in alle omstandigheden, (de meest omvangrijke) hulp te bieden.

Als het geen haast heeft, kunt u ons bereiken op de brandweerkazerne te Tiel. We geven u graag informatie over onderwerpen die te maken hebben met de brandweer zelf en het voorkomen van brand. Maar ook voor bouwkundige (brandveiligheids)adviezen en het aanvragen van gebruiksvergunning kunt u daar terecht.

Ik wens u veel lees- en kijkplezier,

Met vriendelijke groet,

Commandant brandweer Neder-Betuwe en Tiel